Optic Fransman

Ook uw ogen verdienen maatwerk
nl | fr
Optic Fransman Schoolstraat 1
1780 Wemmel
Bel ons
+32(0)2 460.48.54

Optische brillen

Oga

Oga

Öga is een merk van de Franse brillengroep Morel-Cottet, opgericht in 1997. Dit familiebedrijf gevestigd in de Jura is één van de laatste fabrikanten die brillen produceert die in Frankrijk worden gemaakt en die kwaliteitsvol zijn en veel techniciteit bieden.
Het gamma optische brillen van Öga richt zich tot moderne heren die sobere maar stijlvolle ontwerpersbrillen willen dragen om hun identiteit kracht bij te zetten.
Jonas Blanking, ontwerper voor het merk is Scandinavisch en gepassioneerd door architectuur, niet verwonderlijk dus dat de monturen heel geometrisch zijn. De bewerkte materie trekt de aandacht door het gebruik van hout, metaal en acetaat voor een steeds trendy resultaat. De brillen zijn rechthoekig en meestal half omhuld.
Ogami, elegante designbrillen
Ogami is een merk dat wordt aangeboden door het Duitse brillenbedrijf Imago. De collectie Ogami die in 1996 werd gelanceerd, richt zich exclusief tot dames met elegante optische modellen.
Op elke montuur vindt men een originele toets terug, altijd vrij discreet en meestal op de randen van de montuur, of rechtstreeks op de armen.
De brillen zijn in metaal of in acetaat, omhuld, half omhuld of doorboord. Zachtpaars en rood zijn bijzonder goed vertegenwoordigd in het huidige gamma, maar er zijn ook andere meer sobere en donkerder kleuren beschikbaar. De meeste monturen zijn rechthoekig van model en passen perfect in de huidige trend.

Bron : AlloLunettes.com

  • Oga
  • Oga
  • Oga
  • Oga

Openingsuren

Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Donderdag Gesloten Gesloten
Vrijdag Gesloten Gesloten
Zaterdag 10:00 - 14:00 Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Actualiteit

How the eye works explained by a kid. 31 juli 2013 Kute and instructive !       [...]
Special Olympics European Games 24 juli 2013 Afspraak in 2014. [...]
Meer nieuws uit de actualiteit

Waar kunt u ons vinden ?

Bezoek onze
pagina
Bezoek onze
pagina
Administratie
- Cette paire a bien été ajoutée à vos favoris!
- Vous avez déjà 6 paires de lunettes dans vos favoris!
- Dit paar is verwijderd uit uw favorieten!
Favorieten bekijken